Offerte/Inmeten

Offerte/Inmeten

U belt / of stuurt een E-mail met uw vraag voor een offerte of prijs indicatie voor een door u gekozen project opdracht en wij komen met u praten en spreken dit samen door en maken afspraken over inmeten en materialen als ook de uitvoering.

Meer

Ontwerpen in 3D

Ontwerpen in 3D

Aan de hand van de afgesproken materialen en uitvoering van de opdracht of offerte maken wij een 3D -ontwerp, dat zoveel mogelijk de daadwerkelijke uitvoering benadert, detail uitvoeringen indien nodig kunnen ook in 3D- inzichtelijk gemaakt worden.

Meer

Maakproces

Maakproces

Na opdracht en afspaak m.b.t. de af- of op- leverdatum, gaan wij direct aan de slag, wij bestellen de materialen en de afgesproken koopdelen, en starten de produk-tie in onze eigen werkplaats, en houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer

Professionals = VAKWERK

Wij geven uitvoering aan uw wensen en volgens uw opdracht geheel naar voorschriften en vlgs, de Wetgeving met inachtneming van zowel Arbeitsvoorwaarden als AGV en Privacy regels.

Dit zowel voor ons welzijn als uw verantwoordelijkheid als opdrachtgever, naar Nederlandse Wetgeving, en dat is dan onze verantwoordelijkheid ten opzichte van U, onze opdrachtgever.

Meer

Top

Wat is Nieuw

Ontwerpen in 3D, is een nieuwe mogelijkheid die wij aanbieden.


Wij maken nu ook betonnen wasbakken, vensterbanken en complete Keukentafels.


Een nieuw idee is de steigerhouten of MDF meubelen, en hoogslapers in diverse maten.

Erf afsluitingen met of zonder Poort, in hard of gewoon hout met veilig (certificaat) hang en sluitwerk.

Renovatie van uw Woonhuis, Badkamer, Keuken, nieuw- of aan-bouw huis of -kantoor, Yachten.Boot.

Zomer en uw Yacht renoveren


Renovatie van Yachten c.q. Boten incl. alle werkzaamheden die nodig of gewenst zijn om het Yacht, of de Boot weer jarenlang met plezier en veilig te kunnen varen.

Meer

Contact gegevens

    

Vragen   


Copyright © 2019-2025 https://breuer-klusbedrijf.nl